utstilling

BIR og jCACIB på Gotland

Sep 05, 2024

Det gikk ganske bra med Alfred på Gotlands nordiske og internasjonale utstilling. Det vil si, vi fikk ikke det nordiske junior certet som vi ønsket oss. Alfred hufset litt på dommeren og da ville han ikke gi oss CK. Kjedelig! (Ingen dramatikk, han ble bare ukomfortabel i situasjonen som en unghund kan bli når det blir litt mye) Men jeg gjorde noen litt dumme ting som antagelig gjorde Alfred litt mer utsatt. Sånt lærer man av!

Dag 2 var det internasjonal utstilling og litt flere med i konkurransen. Dommeren likte Alfred veldig godt og satte han til og med over de voksne hundene. Han ble BIR og fikk juniorcacib. Hurra hurra🤩🤩

Men Gotland er mye mer enn hundeutstillinger. Jeg bruke litt tid på å se meg omkring. Jeg var innom vikingborgen i Visby. Vi fikk terrengsyklet for å se på Rauker som er noen spesielle terrengformasjoner. Vi fikk også møte fine hundenennesker og trent på Gotlandske felt. I Gotland er rapphønebestanden naturlig, det settes ikke ut. Det var virkelig moro å lære om og se. 🤩

Jeg må tilbake hit. Enten på en feltprøve, eller en utstillling. Det er så mye mer å se, og det var en fantastisk bade og ferieøy. 

VISSTE DU AT HUNDELIV HAR NETTKURS?


Med Hundeliv-metoden lærer du hvordan du får den firbente kompisen din til å få LYST til å jobbe på lag med deg. Du får øvelser som hjelper deg å overføre treningen til jaktterrenget – alt med lystbetonte øvelser og lite utstyr.

Så vet hunden akkurat hva den skal gjøre, og du slipper å miste fokus når du har vilt i siktet.

SE ALLE NETTKURS HER

VI ER EN DEL AV PRO-TEAMET

Det er ingen som blir best alene. I ryggen har jeg samarbeidspartnere som hjelper meg med godt utstyr, kompetanse og fòr.