kurs

Ettersøk videregående kurs Del 2 (jan '24)

Jan 08, 2024

Ettersøk videregående (del 2) er den praktiske gjennomføringen av godkjenningskurset som kreves for å bli offentlig ettersøksekvipasje. Det er også åpent for kommende ettersøksjegere som ønsker å lære mer.

På dette kurset tar vi for oss problemstillinger relevant for offentlige ettersøk når det kommer til skuddplassundersøkelser, hundearbeid og avlivningsskudd.

Og fader, dette begynner å bli ett av de kuleste kursene å holde 🤩 

Helt personlig synes jeg ettersøksmiljøet kan være litt tøft, det er mange ganger vanskelig å komme innpå folk og forbi alle de heftige historiene.

Når jeg holder dette kurset prøver jeg å lage en stemning og en kultur hvor folk tør å prate og dele også de litt vanskelige tingene.

Dette følte jeg gikk spesielt bra denne gangen og vi fikk utrolig bra diskusjoner og erfaringsutveksling rundt viktige tema.

Siden dette kurset gikk i januar utnyttet vi det manglende lyset og fikk laget mange morsomme oppgaver på banen.

Tusen takk Skytesenteret på Skurve som tilrettelegger en så fin lekeplass for oss.

Hver gang jeg holder et kurs får jeg ideer til videreutvikling og det gjorde jeg også denne gangen. Så jeg gleder meg stort til neste gang!

Trykk her for å se hvilke kurs jeg har satt opp i Rogaland fremover.

VISSTE DU AT HUNDELIV HAR NETTKURS?


Med Hundeliv-metoden lærer du hvordan du får den firbente kompisen din til å få LYST til å jobbe på lag med deg. Du får øvelser som hjelper deg å overføre treningen til jaktterrenget – alt med lystbetonte øvelser og lite utstyr.

Så vet hunden akkurat hva den skal gjøre, og du slipper å miste fokus når du har vilt i siktet.

SE ALLE NETTKURS HER

VI ER EN DEL AV PRO-TEAMET

Det er ingen som blir best alene. I ryggen har jeg samarbeidspartnere som hjelper meg med godt utstyr, kompetanse og fòr.