Ettersok Videregaende
kurs

Ettersøk Videregående Del 2 '23

Aug 05, 2023

Hundelivs første ettersøk videregående er vel gjennomført og fy for noen herlige dager. Jeg har jo holdt dette kurset mange ganger tidligere og aldri har jeg hatt så mange gode skyttere på kurs før.

Jeg føler meg så heldig som har fått et så fint samarbeid med skytesenteret.no. Med banen helt for oss selv har vi trent på uvanlige skuddvinkler, raske skudd, øvelser for å bli bedre kjent med våpenet og små dilemmaer som må løses fort.

Videre har vi jobbet med trafikkettersøk, skuddplassundersøkelser og viktige momenter med hund. Jeg hadde spesielt fokus på viktigheten av gode sporopptak og av å ikke være forutinntatt. Masse kjekke oppgaver.

Stemningen har vært så god i gruppa. Trygt. Mye humor og latter. Det er det beste. Jammen var det mange kule hunder med også. Curly coatied retriever, svart elghund, golden retriever, labrador, drever og vaktelhund. God variasjon der altså!

Jeg sitter her med en sånn godfølelse. Det er så kjekt når kurs går som jeg har tenkt, og at folk er fornøyd. Jeg bare digger å holde dette kurset og ser frem til å videreutvikle det under egen regi.

Det blir mer ettersøksopplæring folkens. Gled dere - det gjør nemlig jeg!

Trykk her for å se hvilke kurs jeg har satt opp i Rogaland fremover.

VISSTE DU AT HUNDELIV HAR NETTKURS?


Med Hundeliv-metoden lærer du hvordan du får den firbente kompisen din til å få LYST til å jobbe på lag med deg. Du får øvelser som hjelper deg å overføre treningen til jaktterrenget – alt med lystbetonte øvelser og lite utstyr.

Så vet hunden akkurat hva den skal gjøre, og du slipper å miste fokus når du har vilt i siktet.

SE ALLE NETTKURS HER

VI ER EN DEL AV PRO-TEAMET

Det er ingen som blir best alene. I ryggen har jeg samarbeidspartnere som hjelper meg med godt utstyr, kompetanse og fòr.