onlinekurs

Men funker nettkurs, da?

Jan 01, 2021

Jeg vil inspirere til bra hundetrening ved å lage kursopplegg hvor du ikke bare lærer hvordan hundetrening fungerer, men får en ordentlig fremdriftsplan med øvelser for å nå målet ditt. 

Det er lett å tenke at et digitalt kurs neppe fungerer like godt som et tradisjonelt kurs med oppmøte.

Men nettkurs er faktisk ofte bedre. 

Det er fordi:

  • du får fremdriftsplaner du kan følge i eget tempo
  • du kan se videoer og lese beskrivelsene flere ganger
  • du kan gå frem og tilbake i treningen som det passer deg
  • du kan trene uten forstyrrelser i kjente miljø
  • innholdet er grundigere enn det som er praktisk gjennomførbart på fysiske kurs


Nettkurs og fysiske kurs komplimenterer hverandre
Nettkurs vil åpenbart ikke erstatte den personlige hjelpen du får sammen med en instruktør, men i mange tilfeller vil du lære mer gjennom et nettkurs enn du gjør på et kurs med oppmøte fordi du får hele innlæringsveien og du kan studere øvelsene, teorien og filmene på en helt annen måte. 

Nyinnlæring gjøres best alene uten forstyrrelser av andre hunder, vanskelig miljø og andre mennesker.

Med et nettkurs kan du gå gjennom kurset når det måtte passe deg, hvor som helst i verden. Du bestemmer selv hvor lang tid du ønsker å bruke på kurset, og derfor kan du være helt sikker på at du får med deg alt kursinnhold. Du kan også navigere deg tilbake til tidligere leksjoner hvis det er noe du føler du må friske opp i. 

Når du er ferdig med innlæring og skal begynne å bruke adferdene passer det bedre med fysiske kurs. På denne måten komplimenterer nettkurs og kurs med oppmøte hverandre.

Nettkurs tilgjengeliggjør kunnskap 
Nettkurs er også en lettvint måte å dele inspirasjon med ivrige hundefolk. Kanskje er det dårlig med kurstilbud der du bor? Kanskje jobber du slik at du ikke har anledning til å delta på et vanlig kurs? Eller kanskje synes du det kan være litt ubehagelig å delta på kurs? Eller kanskje har du lang erfaring med hund, men bare kan tenke deg litt ny inspirasjon? 

Det finnes mange grunner til å delta på nettkurs. 

Spesielt tilpasset jakthunder
For første gang i Norge har du mulighet til å søke lærdom og inspirasjon om jakthundtrening på nett. Hundeliv.no er Nordens største kursportal for jakthunder på nett. 

Mine kurstilbud er rettet mot jakthunder og vil etter hvert bestå av alt fra grunnleggende jakthundtrening til ferdig apportør, fuglehund og ettersøkshund. De er bygd opp slik at de skal omfavne de ekstreme dressurkravene det er på våre hunder.

Du lærer hvordan du skal gå frem, hva som er lurt å tenke på, hvilke fallgruver du skal forsøke å hoppe over og hvilke øvelser som gir progresjon. 

Jeg er der for deg!
Den røde tråden i kursene er til enhver tid en god relasjon mellom hund og fører.

Min målsetning er å bevisstgjøre deg som hundeeier og hundetrener, slik at du utvikler deg til å bli en trygg og tydelig hundeeier. Dette bidrar til et godt samspill i treningen. 

Hvis du savner et tema i mitt kurstilbud, kontakt meg gjerne. 

Ble du nysgjerrig? Sjekk alle mine nettkurs her.    

VISSTE DU AT HUNDELIV HAR NETTKURS?


Med Hundeliv-metoden lærer du hvordan du får den firbente kompisen din til å få LYST til å jobbe på lag med deg. Du får øvelser som hjelper deg å overføre treningen til jaktterrenget – alt med lystbetonte øvelser og lite utstyr.

Så vet hunden akkurat hva den skal gjøre, og du slipper å miste fokus når du har vilt i siktet.

SE ALLE NETTKURS HER

VI ER EN DEL AV PRO-TEAMET

Det er ingen som blir best alene. I ryggen har jeg samarbeidspartnere som hjelper meg med godt utstyr, kompetanse og fòr.