kurs

Kurs og foredrag hos Østerdal Fuglehundklubb

Jul 26, 2023

Østerdal Fuglehundklubb var tidlig ute med å booke meg til sommertreffet i 2023. Jeg har hørt så mye fint om dette arrangementet hvor så mange andre flinke folk har blitt invitert før meg så jeg har gledet meg i hele år til dette arrangementet. 

Helgen startet med et foredrag på fredagskvelden. Det kom over 50 personer, noe jeg synes var veldig bra. I foredraget snakket jeg om hva jeg synes er viktig når det kommer til ro i oppflukttreningen. ⁠Foredraget viser elementer fra min yngste hund - Hasse - sin trening og frem til hans første fuglesituasjoner på fjellet. 

Det er et praktisk foredrag som viser reell trening og veien mot målet og du får se konkrete øvelser som vi trener på. 

 Resten av helga holdt jeg kurs i RIOS og apport. Kursene ble stappfulle og jeg har storkost meg med å trene hund med fine folk. Det var 40 påmeldte pluss omtrent like mange observatører fordelt over alle kursene. 

To kurs handler om RIOS, og to kurs handlet om apportprøvetrening. 

 

 

Jeg møtte engasjerte deltagere og fikk hilse på engelsk setter, breton, slovakisk vorsthe, korthåret vorsteh, strihåret vorsteh, picard spaniel, irsk setter, grosser munsterlander og italiensk spinone. Skikkelig artig å få se så mange ulike raser. Det er så lærerikt, både for meg og for deltagerne. 

Kursene mine inneholder praktisk trening og observasjon. Derfor får deltagerne med seg mye mer enn bare trening med egen hund. 

Tusen takk Østerdal Fuglehundklubb - ØFHK for invitasjonen. Dette var et veldig trivelig og bra gjennomført arrangement!

Det er Else Irene Kilsti Nordeng som tok disse fine bildene fra kursene på sommertreffet. Tusen takk for at jeg fikk vise dem frem. Jeg må flire av at Else klarte å fange noen av de mest engasjerte øyeblikkene mine 😂😂❤️

Det har vært noen fantastisk herlige dager. Tusen takk for nå!

VISSTE DU AT HUNDELIV HAR NETTKURS?


Med Hundeliv-metoden lærer du hvordan du får den firbente kompisen din til å få LYST til å jobbe på lag med deg. Du får øvelser som hjelper deg å overføre treningen til jaktterrenget – alt med lystbetonte øvelser og lite utstyr.

Så vet hunden akkurat hva den skal gjøre, og du slipper å miste fokus når du har vilt i siktet.

SE ALLE NETTKURS HER

VI ER EN DEL AV PRO-TEAMET

Det er ingen som blir best alene. I ryggen har jeg samarbeidspartnere som hjelper meg med godt utstyr, kompetanse og fòr.