Västgård Gamefair
kurs

Västgård Gamefair - en opplevelse

Aug 05, 2023

Västgård gamefair er en jakt og friluftsmesse i Jerpen, Østersund. Jeg ble invitert opp for å holde foredrag og kurs.

For et opplegg! Denne messa hadde høy festivalstemning. Sjeldent bra stemning hvor du kunne vandre mellom mat og utstyrsboder hele dagen og danse til livemusikk hele natten. Jeg fikk til og med svingt meg litt selv om jeg var på oppdrag. Kjempegøy!

Om dagen kunne du trene hund, teste våpen, kjøre båt og firhjulinger. Alt tilgjengelig på samme sted. Jeg fikk testet både Trygve og Hasse på vaierbjørn. Det var også en kjempeopplevelse. 

I fjor hadde denne messen 40 000 besøkende. Det er sjukt mange. Og det var mange som kom på foredraget og så på kursene i hunderingen. 

Gøy å se hvordan folk prøvde ut de ulike teknikkene underveis. Mikke Elf, som hadde hundefoto telt på stedet klarte å ta noen bilder av meg på mitt mest konsentrerte og engasjerte. Det er så gøy!

 

 

Foredraget handlet om innkalling og hvordan best lykkes med den.

Fordi dette er en så stor messe var jeg veldig spent på hvordan dette skulle bli. Men på grunn av den sosiale og festivalaktige stemningen så gikk alt så innmari fint. Det var som å snakke for venner jeg kjenner og det var absolutt ikke noe å ligge våken om natta å bekymre seg over. 

Hundekurs i hunderingen var også bare gøy. For noen herlige dager på Västgård Gamefair.

Tusen takk for denne gang!

VISSTE DU AT HUNDELIV HAR NETTKURS?


Med Hundeliv-metoden lærer du hvordan du får den firbente kompisen din til å få LYST til å jobbe på lag med deg. Du får øvelser som hjelper deg å overføre treningen til jaktterrenget – alt med lystbetonte øvelser og lite utstyr.

Så vet hunden akkurat hva den skal gjøre, og du slipper å miste fokus når du har vilt i siktet.

SE ALLE NETTKURS HER

VI ER EN DEL AV PRO-TEAMET

Det er ingen som blir best alene. I ryggen har jeg samarbeidspartnere som hjelper meg med godt utstyr, kompetanse og fòr.