Veterinærene – serie fra Norges beste dyrehospital

Square

Bli med bak kulissene på Fredrikstad dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus.

Gjennom 24 episoder blir vi kjent med dyrene, eierene deres og veterinærene – og den følelsesmessige berg-og-dalbanen som et sykehusbesøk innebærer.

 

Veterinærene ved Fredrikstad dyrehospital

Hvert år utfører sykehuset over 15 000 behandlinger, og enten de får inn en hund med prolaps, en skilpadde med underlig gange, en katt som må kastreres eller en schäfer som har svelget en tennisball, kaster veterinærene seg rundt med stort alvor og engasjement. Gå inn i høsten i selskap med Veterinærene, Norges svar på Grey’s Anatomy – bare med dyr i hovedrollene.

Premiere: Veterinærene mandag 4. september kl. 20.00 på TV3 og Viafree.

Sammen med hovedveterinærene i serien, Camilla, Ole, Morten, Carsten, Martine og Jannecke, får vi et innblikk i mange av de behandlingene og operasjonene som veterinærene på godt – og vondt – utfører for dyrets beste, med en spent eier ventende i bakgrunnen.

De to første episodene er tilgjengelig på forhåndsvisningstjenesten Ready To Air. Interesserte journalister må registrere seg på www.readytoair.net for å kunne benytte seg av tjenesten.

 
 

Tekst: Mynewsdesk    Ill.foto:iStockphoto    Foto: Mynewsdesk 


reklame

Hundeutstyr.no har stort utvalg i hundeutstyr. Nettbutikken har utstyr til alle kjæledyr og med tusenvis av produkter, hvor de til daglig utvider med flere, er Hundeutstyr.no absolutt nettbutikken for ting til hunden din.

Klikk på annonsen under her for å komme til siden